Sport Woman, fira dedicada a la dona, la salut i l’esport

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona torna a acollir, del 15 al 16 de novembre, una nova edició d’Sport Woman Barcelona, ​​la fira de la Dona, la Salut i l’Esport. Es presenten les novetats de les principals marques esportives i s’organitzen classes dirigides per posar-se en forma.

A més de la zona expositiva, Sport Woman acull sessions de diferents disciplines de fitness i programes Les Mills, així com tallers d’esquena, abdominals, exercicis correctius, entrenament amb fitball i sobre estil de vida saludable.

La fira, organitzada per la revista Sportlife, escalfa motors per a la Cursa de la Dona, l’esdeveniment esportiu femení més gran d’Europa que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre amb la participació de 36.000 corredores a Barcelona. El recorregut de la prova popular és de 7,8 km, sortint del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

La cursa, que es disputa en altres set ciutats més, pretén fomentar la pràctica esportiva femenina i col·labora en la lluita contra el càncer de mama. Des de 2004, s’han donat més de 1.000.000 d’euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Més informació: http://www.feriasportwoman.es/barcelona.php

Barcelona, ​​novembre de 2019