La institució

El nostre compromís

A Fira de Barcelona tenim un clar compromís amb el desenvolupament sostenible, amb la creació de valor social i generació de riquesa i benestar per a Barcelona i el seu entorn. Donem suport al teixit productiu i convertim la innovació en eina de canvi. Són valors estretament lligats a la nostra concepció del model de negoci, del desenvolupament de l’activitat i de la gestió eficient dels recursos.

 

Hem obtingut la certificació ISO 14001, la norma més reconeguda a nivell internacional en matèria de gestió ambiental i ens hem adherit, així mateix, al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.  

I mirant cap al futur, enfoquem els nostres esforços a contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), aprovats per l’ONU l’any 2015, adaptar-los a la nostra estratègia i fer extensiu aquest compromís a expositors i visitants.

 

fira_barcelona_compromis_impacte

Impacte econòmic i social

L’activitat de Fira de Barcelona té un impacte econòmic estimat en més de 4.700 milions d’euros i contribueix a crear més de 35.000 llocs de treball i recaptar més de 971 milions d’euros anuals per part de la Hisenda pública.

fira_barcelona_compromis_Sostenibilitat

Sostenibilitat, medi ambient

Ens comprometem amb la sostenibilitat, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Treballem per reduir l’impacte de la nostra activitat apostant per l’eficiència energètica, les energies renovables, el reciclatge i l’economia circular.

fira_barcelona_compromis_Solidaritat

Solidaritat

Col·laborem amb diverses institucions i entitats que promouen accions solidàries en l’àmbit de la salut i l’atenció a persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

fira_barcelona_compromis_Innovacio

Amb la innovació

Per a Fira la innovació és una eina imprescindible per impulsar iniciatives de desenvolupament sostenible. Forma part de l’ADN dels nostres salons i esdeveniments, ja que són un gran àmbit de presentació i divulgació de tot tipus d’avenços.

rueda-ods

Compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Fira de Barcelona ha pres el compromís de donar suport de forma activa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), atès el seu paper de generador d’impacte econòmic i social. Assumir aquest repte suposa fer-se corresponsable de la qualitat de vida, el benestar i la prosperitat del present i les generacions del futur.