Visitant

Benvingut a Fira de Barcelona

Descobreixi una de les organitzacions firals més importants d’Europa que cada any acull grans esdeveniments internacionals i atrau 2,5 milions de visitants.

Els nostres recintes, Montjuïc, Gran Via i CCIB, són referents per les seves instal·lacions d’alt nivell i ubicació privilegiada. Apostem per oferir al visitant una nova experiència firal: unim negoci, talent i coneixement amb una gastronomia i serveis de qualitat, que es complementa amb l’àmplia oferta hotelera, cultural i d’oci de Barcelona, una de les ciutats més atractives del món.

Com arribar

Els tres recintes, molt pròxims a l’aeroport, estan connectats a les principals vies d’accés a la ciutat de Barcelona i a la xarxa de transport públic.

Anar al recinte de Montjuïc
Anar al recinte de Gran Via
Anar al CCIB

Com arribar

 

Els dos recintes, molt pròxims a l’aeroport, estan connectats a les principals vies d’accés a la ciutat de Barcelona i a la xarxa de transport públic.

 

Anar al recinte de Montjuïc
Anar al recinte de Gran Via

fira_barcelona_visitant-03

Quin esdeveniment vol visitar?

Si està interessat en gestionar la seva acreditació professional o en comprar entrades, seleccioni en el calendari el saló que vol visitar per trobar tota la informació a la seva web corresponent.

fira_barcelona_visitant-05

Gastronomia

65 punts de restauració que ofereixen un àmplia oferta gastronòmica, des de menjars lleugers a menús sofisticats com els que pots trobar al nostre Nuclo Restaurant. Tenim productes per a totes les necessitats alimentàries.
fira_barcelona_visitant-04

Recintes premium

Les nostres instal·lacions firals de Montjuïc, Gran Via i CCIB disposen de tots els serveis que necessita durant la seva visita. Des de Fira vetllem per l’accessibilitat, l’eficiència energètica i el foment del reciclatge.

fira_barcelona_visitant-06

Barcelona

Ciutat líder mundial en celebració de congressos. Compta amb una gran oferta hotelera, turística, gastronòmica, cultural i d’oci.

Contacte

Tel. 93 233 20 00
infofira@firabarcelona.com

Normativa d’admissió per a visitants

Consulti les normes d’admissió per als visitants dels salons i esdeveniments de Fira de Barcelona.

Protocol davant l'assetjament en esdeveniments

Consulti el protocol davant l’assetjament sexual als esdeveniments. 

Més informació