Visitant

Benvingut a Fira de Barcelona

Descobreixi una de les organitzacions firals més importants d’Europa que cada any acull grans esdeveniments internacionals i atrau 2,5 milions de visitants.

Els nostres recintes, Montjuïc, Gran Via i CCIB, són referents per les seves instal·lacions d’alt nivell i ubicació privilegiada. Apostem per oferir al visitant una nova experiència firal: unim negoci, talent i coneixement amb una gastronomia i serveis de qualitat, que es complementa amb l’àmplia oferta hotelera, cultural i d’oci de Barcelona, una de les ciutats més atractives del món.

Com arribar

Els tres recintes, molt pròxims a l’aeroport, estan connectats a les principals vies d’accés a la ciutat de Barcelona i a la xarxa de transport públic.

Anar al recinte de Montjuïc
Anar al recinte de Gran Via
Anar al CCIB

Com arribar

 

Els dos recintes, molt pròxims a l’aeroport, estan connectats a les principals vies d’accés a la ciutat de Barcelona i a la xarxa de transport públic.

 

Anar al recinte de Montjuïc
Anar al recinte de Gran Via

fira_barcelona_visitant-03

Quin esdeveniment vol visitar?

Si està interessat en gestionar la seva acreditació professional o en comprar entrades, seleccioni en el calendari el saló que vol visitar per trobar tota la informació a la seva web corresponent.

fira_barcelona_visitant-05

Gastronomia

65 punts de restauració que ofereixen un àmplia oferta gastronòmica, des de menjars lleugers a menús sofisticats com els que pots trobar al nostre Nuclo Restaurant. Tenim productes per a totes les necessitats alimentàries.
fira_barcelona_visitant-04

Recintes premium

Les nostres instal·lacions firals de Montjuïc, Gran Via i CCIB disposen de tots els serveis que necessita durant la seva visita. Des de Fira vetllem per l’accessibilitat, l’eficiència energètica i el foment del reciclatge.

fira_barcelona_visitant-06

Barcelona

Ciutat líder mundial en celebració de congressos. Compta amb una gran oferta hotelera, turística, gastronòmica, cultural i d’oci.

Contacte

Tel. 902 233 200
infofira@firabarcelona.com

Normativa d’admissió per a visitants

Consulti les normes d’admissió per als visitants dels salons de públic de Fira de Barcelona.

Protocol davant l'assetjament en esdeveniments

Consulti el protocol davant l’assetjament sexual als esdeveniments. 

Més informació