Barcelona, ciutat dinàmica i acollidora

Barcelona, centre d’una àmplia regió metropolitana, és una ciutat creativa, moderna, cosmopolita i acollidora amb una llarga tradició industrial i comercial.

Capital de la Mediterrània, és un dels grans centres urbans, econòmics i de negocis d’Europa estretament relacionat amb la Unió Europea, l’Amèrica Llatina i l’extrem i mitjà Orient.

Tant per la privilegiada situació que ocupa, fonamental per a les comunicacions entre Espanya i França, com pel seu dinamisme econòmic, social, turístic i cultural, la seva influència s’estén sobre una àmplia àrea del sud d’Europa. Des de 2008 és la seu de la Secretaria de la Unió per la Mediterrània.

La capital catalana ha convertit la innovació, el desenvolupament tecnològic i científic, el disseny, l’oferta comercial, la gastronomia i els serveis de qualitat en elements bàsics de la seva identitat, juntament amb un important llegat històric, cultural, arquitectònic i monumental.

Grans esdeveniments com l’Exposició Universal de 1888 i l’Exposició Internacional de 1929, els Jocs Olímpics de 1992 i el Fòrum de les Cultures de 2004 han contribuït al desenvolupament i modernització de la ciutat i el seu ampli entorn.

Barcelona, ciutat global, està associada a una potent marca reconeguda a tot el món.

0 a

Entre les principals destinacions mundials de turisme de congressos

0

Places hoteleres

0 è


Hub tecnològic d’Europa

0 a

Ciutat europea amb millors infraestructures culturals 

fira_barcelona_barcelona-02

Busca un hotel?

Barcelona té una moderna infraestructura hotelera amb més de 700 establiments de diverses categories i tipologies (hotels clàssics, moderns, boutique, de disseny, spa…), a més d’una important oferta d’apartaments turístics.

fira_barcelona_barcelona-03

L'interessa l'esport?

La ciutat és famosa per la seva tradició esportiva i no només pels Jocs Olímpics de 1992. No perdi l’oportunitat de veure en directe un partit de futbol -FC Barcelona, RCD Espanyol…- o assistir a d’altres espectacles esportius (bàsquet, handbol, tenis, atletisme, motor…).

fira_barcelona_barcelona-04

Fer una escapada

El clima de Barcelona és mediterrani, d’hiverns suaus i estius càlids. La ciutat disposa de més de quatre quilòmetres de platges equipades i es troba molt a prop de la Costa Brava, Sitges i la Costa Daurada i les estacions d’esquí dels Pirineus.

fira_barcelona_barcelona-05

Per anar de compres

Firmes internacionals, modernes botigues de disseny o clàssics establiments de tota la vida formen part de la rica oferta comercial de Barcelona. Pot comprar als grans eixos i centres comercials i descobrir també mercats municipals, antiquaris o galeries d’art.
fira_barcelona_barcelona-06

Oferta cultural

Museus dedicats a Pablo Picasso, Joan Miró o Antoni Tàpies, la millor col·lecció d’art romànic del món, exposicions d’art contemporani, rutes modernistes, la Sagrada Família de Gaudí; opera i ballet al Liceu, un dels grans teatres internacionals… l’oferta cultural de Barcelona és diversa i apassionant.
fira_barcelona_barcelona-07

On menjar?

La gastronomia constitueix un dels grans atractius de Barcelona per la varietat i qualitat de la cuina catalana, mediterrània i de mercat i per les noves propostes creatives de cuiners i cuineres reconeguts internacionalment. 30 restaurants barcelonins han estat reconeguts amb estrelles Michelin.
fira_barcelona_barcelona-08

On divertir-se?

Tothom té la diversió assegurada. Descobrir la ciutat de dia és una gran aventura i viure-la de nit resulta una experiència apassionant, gràcies a una àmplia oferta de bars de copes i locals de música electrònica, jazz, rock, música llatina o flamenc.

Ciutat de negocis

Barcelona és una de les ciutats preferides per a fer-hi negocis i destaca especialment per la seva qualitat de vida i capacitat creativa i emprenedora. Ocupa una de les primeres posicions europees en innovació i desenvolupament tecnològic i està considerada com una de les ciutats amb una marca més potent i amb més expectatives de futur.

Metròpolis

Barcelona és el centre d’una regió metropolitana de més de 5 milions de persones, la sisena aglomeració urbana de la Unió Europea. Compta amb grans infraestructures com el port, l’aeroport i el tren d’alta velocitat, així com una important xarxa d’universitats, centres d’innovació i investigació i parcs tecnològics.