Recintes

Montjuïc,
emblemàtic i urbà

 

Superfície: 150.000 m2
Restaurant: 15
Places d’aparcament: 1.900

Considerat un dels recintes firals urbans més emblemàtics del món, va ser construït el 1929 amb motiu de l’Exposició Internacional. Els seus set palaus combinen la pervivència de la tradició firal amb una infraestructura que s’adapta a tot tipus d’esdeveniments.

Té una ubicació privilegiada, al centre de la ciutat, de fàcil accés des de l’aeroport i connectada a la xarxa de transport públic. Se situa dins del Parc de Montjuïc, zona d’interès cultural i històric pels seus museus, teatres i també per albergar alguns dels principals atractius turístics de Barcelona.

El recinte de Montjuïc compta amb el Palau de Congressos que disposa d’un gran auditori per a més de 1.600 persones, sales de conferències independents i espais per a exposició.

Està en estudi el projecte de remodelació del recinte de Montjuïc per adequar-lo a nous espais firals, culturals i per a l’ús de la ciutat, amb la mirada posada en l’horitzó 2029, coincidint el centenari de l’Exposició Internacional de 1929.  

15

restaurants

1.900

places d’aparcament a l’entorn

150.000 m2 bruts

superfície expositiva interior

6

Palaus

1929

construït amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona

La majoria dels salons dedicats al gran públic tenen com a escenari el recinte de Montjuïc que figura de manera destacada en l’imaginari ciutadà.

Cèntric
Històric
Ben comunicat
Entorn privilegiat
És un dels equipaments firals més atractius del món en disposar de més de 42.000 m2 bruts de superfície exterior per a exposició.
Està situat en una zona privilegiada, en l’entorn de la muntanya de Montjuïc, que inclou grans espais verds, instal·lacions olímpiques i equipaments culturals com la Fundació Miró, la Ciutat del Teatre o el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).
Les populars Torres Venecianes donen entrada al recinte històric construït amb motiu de l’Exposició Internacional de 1929 i que ha viscut importants transformacions al llarg dels anys per tal d’adaptar-se a les noves exigències del negoci firal.
El recinte de Montjuïc és escenari d’activitats lúdiques i culturals, concerts, curses populars i diverses manifestacions cíviques i esportives. De manera especial, una important activitat es concentra durant les Festes de la Mercè.

Cliqui aquí per consultar els plànols dels diferents pavellons i veure totes les dades tècniques de les instal·lacions i accessos del recinte de Montjuïc.

fira_mapa_ico_metro
Parada Metro
Ferrocarils de la Generalitat
Parada Bus
Heliport
Aparcament
Centre de convencions
Parada taxi
Parada Aerobús

Veure plànols

Consulti sobre el mapa del recinte de Montjuïc els plànols dels palaus, accessos i palau de congressos

Descarregar PDF

Secció per descarregar plànols en format PDF dels palaus, accessos i informació general i tècnica del recinte de Montjuïc

Descarregar arxius en PDF ​

Com arribar

Recinte de Montjuïc

Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004 Barcelona

Transport i accessos al recinte de Montjuïc

Visita virtual

Vistes panoràmiques de 360º del recinte de Montjuïc: accessos, palaus i espais de convencions.

Vista en 360º

Galeria d’imatges