Recintes

Gran Via,

impuls al futur

Superfície: 240.000 m2
Restaurants: 45
Panels solars: 26.000
Places d’aparcament: 4.580

És un dels més grans i moderns recintes firals d’Europa. Es caracteritza pel seu disseny, funcionalitat i aposta per la sostenibilitat, albergant un dels més grans parcs fotovoltaics construït sobre coberta.

Disposa de vuit pavellons, connectats per una passarel·la que canalitza la circulació dels visitants, que compten amb les més avançades prestacions tècniques i logístiques.

Està prevista la seva ampliació abans del 2024 amb un la construcció d’un nou edifici de dues plantes, amb 60.000 m2, a més d’una edificació per a oficines i serveis, que con enllaçarà amb el conjunt del recinte mitjançant un pas elevat, donant continuïtat a la passarel·la que connecta tots els pavellons.

El recinte de Gran Via compta amb diversos espais per a l’activitat congressual repartits pels diferents pavellons. Un d’ells és el Centre de Convencions, ubicat al pavelló 8, un espai totalment modular i versàtil amb capacitat per acollir entre 3.000 i 12.000 persones.

El recinte, dissenyat per Toyo Ito, Premi Pritzker d’Arquitectura, està ubicat a cavall entre Barcelona i L’Hospitalet del Llobregat, en una nova àrea de desenvolupament empresarial, molt proper a l’aeroport i connectat a la xarxa de transport públic.

240.000 m2

superfície bruta expositiva

45

restaurants

 

26.000

panells solars instal·lats sobre la coberta 

4.580

places d’aparcament

Recinte de referència a Europa pel seu disseny avantguardista, eficiència i prestacions logístiques i tecnològiques:

Sostenible
Accessible
Connectat
Funcional
Modular
El seu parc fotovoltaic de 26.000 panels solars instal·lats sobre 200.000 m2 a les cobertes genera 5 GWH/any d’energia i impedeix el llançament a l’atmosfera de més de 2.200 tones de CO²
Dona resposta a les exigències de connectivitat. Cada any es realitzen 13.000 serveis de cable per a estands i 148.000 serveis de wifi, passant per la xarxa prop de 265.000 dispositius únics i aplicacions per garantir les necessitatsdel visitant i optimitzar contactes.
Capacitat per albergar grans esdeveniments com el Mobile World Congress, el Congrés Europeu de Cardiologia o la ITMA que ocupen la pràctica totalitat de la seva superfície i suposen un important desplegament logístic i de serveis.
Connectat al transport públic amb tren (FGC), autobús (TMB) i metro L9, que enllacen directament amb el recinte firal i permeten moure’s ràpidament per la ciutat.
Impuls de mesures per minimitzar l’impacte mediambiental dels esdeveniments firals: disseny d’estands ecològics, càlcul de l’empremta del carboni, estalvi d’energia elèctrica i aigua i reducció i reciclatge dels residus.

Cliqui aquí per consultar els plànols dels diferents pavellons i veure totes les dades tècniques de les instal·lacions i accessos del recinte de Gran Via.

Parada Metro
Ferrocarils de la Generalitat
Parada Bus
Heliport
Aparcament
Centre de convencions
Parada taxi

Veure plànols

Consulti sobre el mapa del recinte de Gran Via, els plànols dels pavellons, accessos i Centre de Convencions

Descarregar PDF

Secció per descarregar plànols en format PDF dels pavellons, accessos i informació general i tècnica del recinte de Gran Via

Descarregar arxius en PDF

Com arribar

Recinte de Gran Via

Av. Joan Carles I, 64
08908 L’Hospitalet de Llobregat
Barcelona

Transport i accessos al recinte de Gran Via

Visita virtual

Vistes panoràmiques de 360º del recinte de Gran Via: accessos, pavellons i espais de convencions.

Vista en 360º

Galeria d’imatges