Recintes

Gran Via, impuls al futur

És un dels més grans i moderns recintes firals d’Europa. Es caracteritza pel seu disseny, funcionalitat i aposta per la sostenibilitat, albergant un dels més grans parcs fotovoltaics construït sobre coberta.

Disposa de vuit pavellons, connectats per una passarel·la que canalitza la circulació dels visitants, que compten amb les més avançades prestacions tècniques i logístiques.

Està prevista la seva ampliació abans del 2024 amb un la construcció d’un nou edifici de dues plantes, amb 60.000 m2, a més d’una edificació per a oficines i serveis, que con enllaçarà amb el conjunt del recinte mitjançant un pas elevat, donant continuïtat a la passarel·la que connecta tots els pavellons.

El recinte de Gran Via compta amb diversos espais per a l’activitat congressual repartits pels diferents pavellons. Un d’ells és el Centre de Convencions, ubicat al pavelló 8, un espai totalment modular i versàtil amb capacitat per acollir entre 3.000 i 12.000 persones.

El recinte, dissenyat per Toyo Ito, Premi Pritzker d’Arquitectura, està ubicat a cavall entre Barcelona i L’Hospitalet del Llobregat, en una nova àrea de desenvolupament empresarial, molt proper a l’aeroport i connectat a la xarxa de transport públic.

240.000 m2

Superficie interior (m2 bruts)

26.000

Panells solars sobre coberta

45

Restaurants

4.580

Places d’aparcament

Parada Metro
Ferrocarrils de la Generalitat
Parada Bus
Heliport
Aparcament
Centre de convencions
Parada taxi

Galeria d'imatges

Com arribar

Recinte de Gran Via

Av. Joan Carles I, 64 08908
L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)