Fira de Barcelona obté novament el UFI Operations Awards

Fira de Barcelona ha estat distingida, per segona vegada en els últims anys, amb el Operations Award que concedeix la Unió de Fires Internacional, UFI, organització que agrupa els principals operadors firals del món, per la prestació d’una atenció de qualitat a les empreses expositores durant el procés de muntatge.

El UFI Operations Award concedit a Fira reconeix l’esforç de la institució firal barcelonina per gestionar adequadament els processos de construcció i decoració dels estands, així com la instal·lació i prestació de serveis (electricitat, Internet, wi-fi, etc.). Mitjançant el disseny d’una nova estratègia, que ha permès reduir substancialment les habituals incidències que es produeixen durant el muntatge. Les millores introduïdes han comportat l’augment del grau de satisfacció dels expositors en un 14%, així com de la productivitat.

El guardó, pel qual competien altres organitzacions firals internacionals, va ser lliurat als responsables de Fira de Barcelona en el transcurs de la Gala UFI celebrada a la ciutat holandesa d’Utrecht.

Fira de Barcelona ja va rebre el 2010, ex aequo amb la fira de Toronto, el UFI Operations Award pel treball efectuat en la reducció dels costos d’operacions amb diferents iniciatives que permeten alliberar recursos per dedicar-los a altres activitats, oferint un servei de major qualitat a un cost.

Barcelona, maig del 2012