Fira de Barcelona acull la trobada mundial d’HP

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull durant aquesta setmana la trobada mundial corporativa de la multinacional nord-americana Hewlett- Packard. A l’esdeveniment denominat “HP Discover ” hi assistiran més de 10.000 professionals per compartir les últimes novetats tecnològiques de la marca i tractar les tendències del sector.
El congrés internacional corporatiu d’HP ofereix més de 800 sessions i activitats en què participaran 638 conferenciants. La signatura aprofitarà la cita per tractar els reptes i oportunitats del sector de les tecnologies, així com les seves estratègies de futur, en àmbits com el processament de dades en línia, l’anomenat “cloud computing” o sistemes amb gran capacitat per emmagatzemar dades, els Big Data.
Del 10 al 12 de desembre passaran pel recinte de Gran Via de Fira de Barcelona la consellera delegada i presidenta de la companyia, Meg Whitman, la direcció d’HP Espanya, i diversos directius d’àrees.
HP Discover, que se celebra des de l’any 2011, és el principal esdeveniment per a clients de l’empresa. Es duen a terme dues edicions l’any, una per a Amèrica i una altra per a Europa, Àsia i Orient Mitjà. L’edició d’Amèrica se celebra a Las Vegas. Les edicions per a la resta del món han tingut lloc a Frankfurt (2011), Viena (2012) i aquest any a Barcelona.
Barcelona, 10 de desembre de 2013