El més nou en piscines, experiències de benestar i instal·lacions aquàtiques

Les noves tendències en piscines, espais de benestar i instal·lacions aquàtiques esportives i recreatives es presenten a Piscina & Wellness Barcelona. Del 13 al 16 d’octubre, reuneix al recinte de Gran Via prop de 300 empreses, de les quals el 62% procedeix de l’estranger.
El saló, el més important del sector a Espanya i un referent internacional amb la presència d’expositors de 26 països, posa aquest any especial èmfasi en el wellness. Entre altres propostes, acull la segona edició del Wellness & Spa Event, seminaris sobre salut i benestar a través de l’aigua i recrea un centre wellness equipat amb els últims productes, materials i tecnologies.
Estrena també la Innovation Zone on, a més de presentar les novetats més innovadores, tenen lloc les trobades de negocis amb compradors internacionals, s’ofereix assessorament en finançament i s’organitzen sessions per conèixer l’experiència d’start-ups, entre altres activitats.
Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Associació Espanyola de professionals del Sector Piscines (ASOFAP), el certamen exhibeix les últimes tendències del sector que se centren en millorar l’eficiència de les piscines i les instal·lacions aquàtiques esportives i recreatives.
A Espanya, aquesta indústria mou més de 1.000 milions d’euros a l’any. Amb un parc de 1,16 milions de piscines, el mercat espanyol és el segon d’Europa i el quart del món.
Barcelona, octubre de 2015