Desembarcament de superherois i estrelles de la historieta

Les estrelles de la historieta envaeixen de nou el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, del 4 al 8 de maig. Se celebra la 34a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, un referent internacional en aquesta especialitat que aquest any presenta totes les novetats del gènere i organitza nombroses activitats com exposicions, tallers i signatures amb autors de renom.
Destaca la mostra “Vinyetes sobre rodes” dedicada a la presència de cotxes, motos i bicicletes al còmic que exhibeix 200 originals de tot el món i alguns vehicles.
Així mateix tenen especial protagonisme les exposicions del 80 aniversari de Francisco Ibáñez, autor del cartell d’aquesta edició, la titulada “Elles tenen superpoders” sobre les heroïnes als còmics i les que repassen les novel·les gràfiques compromeses i el plurilingüisme en Tintín.
El saló, organitzat per Ficomic, acull a més nombroses activitats culturals i lúdiques com conferències, tallers, taules rodones, concursos de Cosplay, signatures d’autors nacionals i internacionals i trobades professionals d’autors amb editors estrangers i nacionals.
Barcelona, maig de 2016