Auto Retro Barcelona, la gran festa dels clàssics

Els aficionats als cotxes i motocicletes de col•lecció no es poden perdre, del 4 al 8 de desembre al recinte de Montjuïc, una nova edició d’Auto Retro Barcelona. Entre moltes novetats, s’ha creat el nou espai “Barcelona Classic Night” que reprodueix una ciutat dels anys 50 i 60.

En aquesta zona es poden veure edificis, comerços, carrers, un parc de bombers, àrees de lleure, vehicles i motocicletes d’aquesta època. Seat és la marca protagonista coincidint amb la celebració del 30è aniversari de l’Ibiza.

En el saló s’exhibeixen, a més, centenars de peces úniques com una col•lecció de BMW exclusiva (sèrie 5 i models 315, 327 i 328), un Aston Martin DB6 Volante, el súper esportiu Mercedes-Benz 300 SL, un Hispano-Suiza Alfonso XIII (fabricat entre 1911 i 1914), el primer Porsche 911 matriculat a Espanya, un Ferrari Dino o un Ford Mustang Shelby, entre moltes altres.

A més dels cotxes i motos, a Auto Retro també es pot trobar tot tipus de recanvis i accessoris, i se celebren nombroses activitats com actuacions musicals, concentracions de clubs i un xou de trial.

En aquesta convocatòria, el cartell del saló està dedicat al recinte urbà de Montjuïc. Obra del pintor argentí Juan Carlos Ferrigno, reprodueix el Lotus JPS-Cosworth, pilotat per Emerson Fittipaldi, al revolt de la Rosaleda durant el Gran Premi de F1 de 1973.

Els visitants d’Auto Retro, organitzat per Promobil Group, tenen accés gratuït al Saló Ocasión de Fira de Barcelona, que se celebra fins el 8 de desembre també al recinte de Montjuïc.

Barcelona, desembre de 2014