Trobada internacional per a emprenedors del mòbil

Fira de Barcelona acollirà novament el 4Years From Now (4YFN), la trobada més important d’Europa per a emprenedors de la indústria del mòbil que organitza la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i GSMA Mobile World Congress. Aquest any preveu duplicar la participació de la primera edició del 2014, congregant prop de 5.000 startups i inversors.

El 4YFN és una plataforma de negocis per descobrir iniciatives emprenedores del sector mobile, que posa en contacte startups i empreses tecnològiques amb potencials inversors.

En la seva segona edició, que se celebrarà del 2 al 5 de març al recinte de Montjuïc, comptarà amb la presència de companyies líders com Twitter, VICE Mitjana, Airbnb o Accel Partners, el fons que va invertir en les fases inicials de Facebook, Dropbox, Linkedln o Kayak. L’esdeveniment congregarà 120 conferenciants i 175 empreses emergents de 14 nacionalitats que presentaran els seus projectes a la zona d’exposició.

El 4YFN s’emmarca en el programa d’Emprenedoria i Innovació de la Mobile World Capital Barcelona, una iniciativa promoguda pel Govern, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona i GSMA per convertir la capital catalana en centre de referència de les tecnologies mòbils, aprofitant la presència del Mobile World Congress.

Barcelona, febrer de 2015