Referent internacional de la indústria química aplicada

Empreses líders i experts de tot el món es donen cita a Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, tres salons que converteixen Barcelona en referent internacional de la indústria química aplicada. Se celebra del 30 de setembre al 3 d’octubre al recinte de Gran Via.

Amb més de 600 expositors, es tracta d’un dels majors aparadors comercials del sector químic, del plàstic i del tractament de superfícies, així com una important plataforma de divulgació científica gràcies al seu complet programa congressual.

Amb l’objectiu de transformar-se en el futur World Chemical Summit, Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast han posat en marxa aquest any la Fórmula WICAP per donar un impuls a la internacionalitat dels tres esdeveniments i incrementar els projectes presentats pels expositors i les oportunitats d’inversió.

Entre les novetats d’aquesta edició, destaca The Smart Place, un espai on es mostra la fortalesa de la indústria química i la seva influència en el benestar de la societat actual a través del projecte Smart Chemistry Smart Future, liderat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE).

Format per més de 3.000 empreses, el sector químic a Espanya mou 55.000 milions d’euros l’any, genera el 11,5% del PIB i crea més de 500.000 llocs de treball.

Barcelona, octubre de 2014