Manga Barcelona celebra el seu 25è aniversari

Fira de Barcelona acull, del 31 d’octubre al 3 de novembre, el saló més important d’Espanya dedicat al còmic, l’animació i la cultura japonesa. Es tracta de Manga Barcelona que aquest any celebra el seu 25è aniversari amb nombroses activitats culturals, entre les quals destaquen una exposició retrospectiva i la mostra homenatge a Dragon Ball, una de les sagues de manga més famoses.

Amb un quart de segle de trajectòria, el Saló del Manga -que passa a dir-se Manga Barcelona- ocupa 78.000 m2 del recinte de Montjuïc, sent la major en superfície de la seva història. Per a commemorar l’aniversari, destaca l’exposició Dragon Ball World Adventure, que fa un recorregut per l’univers d’una de les col·leccions de manga més reconegudes del món, amb més de 230 milions de còpies venudes, i la mostra Manga Revival, una retrospectiva de les seves 25 edicions.

A més, el saló organitza exposicions, conferències, tallers, concerts, concursos de cosplay i signatures de llibres a càrrec de destacats autors, entre moltes altres activitats. Aquest any reforça l’espai Japan Experience, que acosta als visitants altres àmbits de la cultura japonesa com les arts marcials, la cerimònia del te o la música tradicional.

Barcelona, octubre de 2019