La nova etapa de Beyond Building Barcelona-Construmat

Després de més de 30 anys, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona inicia una nova etapa per adaptar-se a les necessitats de les empreses del sector. El certamen ara és Benyond Building Barcelona-Construmat i enfoca la seva oferta cap a la innovació, el disseny, la sostenibilitat i la rehabilitació.

En la seva 19a edició, que se celebra del 19 al 23 de maig al recinte de Gran Via, mostra productes, processos i materials per a la construcció del futur, així com les últimes tendències en disseny digital, Internet of Things (IOT), tecnologia BIM (Model d’Informació per a la Construcció), rehabilitació i construcció sostenible en termes d’eficiència energètica.

Beyond Building Barcelona-Construmat també presenta 217 projectes d’obra nova o rehabilitació per desenvolupar a Espanya i a l’estranger, especialment a Xile, Mèxic, Brasil, Cuba, Perú o Argentina.

El saló professional acull, a més, un ampli programa de jornades en el qual hi participen experts de primer nivell com Skylar Tibbits, professor del Departament d’Arquitectura del Massachusetts Institute of Technology, o Alastair Parvin, arquitecte britànic i cofundador del projecte Wikihouse de col·laboració oberta.

Barcelona, maig de 2015