La indústria aeroportuària es dóna cita a Passenger Terminal Expo

La indústria aeroportuària es donarà cita a Passenger Terminal Expo, la trobada de referència mundial sobre solucions per a terminals d’aeroport. El certamen, que se celebrarà del 25 al 27 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, abordarà els reptes de futur del sector i presentarà les principals innovacions per millorar l’eficiència i la seguretat del passatger.
Els processos d’emergències, la utilització del ecommerce, l’efecte de l’automatització en el control del passaport, les infraestructures, entre d’altres, són alguns dels aspectes que centraran el debat en què participaran autoritats d’aviació, govern, empreses i experts de aeroports amb més trànsit del món. Entre ells, destaca José Manuel Vargas, president d’Aena Aeroports. L’esdeveniment també compta amb una àrea d’exposició sobre terminals de passatgers que mostrarà els últims productes, serveis i tecnologies del sector.
Fira de Barcelona ja va acollir aquest esdeveniment internacional el 2007. L’actual edició comptarà amb 250 ponents experts en la matèria i més de 150 expositors de tot el món. La passada convocatòria va tenir lloc a Ginebra el 2013 i va reunir 3.500 visitants de 85 països diferents.
Barcelona, març de 2014