Fira de Barcelona acull grans esdeveniments professionals a la tardor

Després de l’estiu, l’activitat firal es reprèn al setembre. Els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona acolliran importants salons professionals de referència en sectors com la tecnologia, la medicina, la piscina, la moda texana, la nàutica o els viatges de negocis, entre d’altres.

El calendari del segon semestre s’iniciarà amb IoT Solutions World Congress, el primer congrés mundial sobre les aplicacions industrials de l’Internet de les Coses que organitzarà Fira de Barcelona, i amb una nova edició de Barcelona Degusta sobre gastronomia que enguany torna amb Bcn & Cake dedicat a la pastisseria creativa.

A l’octubre i novembre se celebraran salons professionals de projecció internacional com Piscina & Wellness Barcelona, Saló Nàutic, Smart City Expo, sobre ciutats intel•ligents, IBTM World, líder en turisme de negocis; i una nova convocatòria de Denim Première Vision sobre moda texana.

Altres dels principals esdeveniments de la tardor seran Pharmaprocess, el congrés veterinari d’AVEPA, Iberzoo (sector de l’animal de companyia), el popular saló del Manga, Expohogar, Ocasió, Expominer, Auto Retro i el Festival de la Infància, entre molts altres.

Durant la segona meitat de 2015 destacaran també els congressos de caràcter mèdic i tecnològic com les trobades de la Societat Europea de Cirurgia Refractaria i Cataractes, l’Associació Europea de Gastroenterologia o la Societat Europea d’Endocrinologia Pediàtrica, així com les reunions de les companyies VMWare, Microsoft i SAP.

Barcelona, juliol de 2015