El saló per als professionals de creuers pel Mediterrani

Del 16 al 18 de setembre se celebra Seatrade Med, el major esdeveniment especialitzat en creuers pel Mediterrani, la segona gran destinació mundial per als creueristes. S’espera la visita de 4.000 professionals del sector.

El saló exhibeix al recinte de Gran Via les novetats de 200 empreses proveïdores de serveis per al mercat mediterrani de creuers: des navilieres, operadors i drassanes fins a firmes especialitzades en sistemes de navegació, decoració d’interiors, equipament hoteler, opcions de lleure o restauració, entre d’altres. També participen responsables turístics, hotels, línies aèries, ports i aeroports.

A més de la zona expositiva, Seatrade Med compta amb un programa de conferències i sessions de networking per analitzar el futur d’un mercat en creixement, gràcies a la popularitat de les rutes pel Mediterrani. Fins a l’inici de la crisi, el creuerisme a Espanya com a opció de vacances havia crescut a un ritme superior al 20% anual. Mentre que l’any 2000 només 90.000 espanyols optaven pels creuers, el 2010 eren ja prop de 700.000.

El saló, organitzat per UBM Live en col·laboració amb Seatrade Communications Ltd, se celebra per primer cop a Barcelona, ciutat que s’ha posicionat com una de les grans potències mundials del sector, superada només per Miami, Port Everglades i Port Cañaveral, tots ells al Carib.

Barcelona, setembre de 2014