El present i el futur del mòbil al Mobile World Congress

La nova edició del Mobile World Congress debatrà sobre el present i el futur d’aquesta indústria amb una anàlisi en profunditat de les seves tendències. L’esdeveniment, que se celebra del 24 al 27 de febrer al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, inclou aquest any, com a novetat, el nou programa de conferències mPowered Industries.
Alguns dels aspectes que centraran el debat al Mobile World Congress són, per exemple, els reptes d’aquesta indústria, els últims avenços tecnològics, els serveis de pròxima generació i les estratègies de creixement. També s’han programat una sèrie de sessions específiques sobre temes com la transformació empresarial, anàlisi de dades, desenvolupament de mercats, dispositius, futur de les comunicacions, xarxes intel·ligents, comerç mòbil i pagaments, identitat mòbil i privacitat, economia de xarxa, entre d’altres.
L’àrea d’exposició ocuparà 94.000 metres quadrats del recinte de Gran Via i comptarà amb més de 1.700 expositors que mostraran les darreres novetats en aquesta tecnologia. L’edició anterior del Mobile World Congress va batre tots els rècords d’assistència amb més de 72.000 visitants procedents de 200 països diferents.
Per la seva banda, mPowered Industries analitzarà l’interès de diversos sectors per la tecnologia mòbil des de quatre àrees diferents: la salut, el màrqueting i la publicitat, els mitjans de comunicació i els viatges. Més de 1.700 empreses participaran en aquesta nova proposta.
Barcelona, 20 de gener de 2014