Una nova edició d’Expohogar porta aires de primavera a Montjuïc

Amb 140 expositors, la 53ena edició d’Expohogar Primavera, que tindrà lloc al palau 1 del recinte de Montjuïc del 31 al 3 de febrer del 2015, avança les tendències de la temporada en articles de regal, decoració, bijuteria i complements de moda amb el color salmó i l’estil retro chic com protagonistes.
La campanya primavera / estiu 2015 dels distribuïdors i retailers del sector comença al saló Expohogar Primavera, on serà possible conèixer les últimes tendències i totes les novetats que estaran presents la propera temporada. Les 140 firmes expositores, que procedeixen de tota la geografia espanyola, així com d’Alemanya, Regne Unit, Dinamarca, Països Baixos i EUA, mostraran les últimes novetats dels sectors de regal; Interiorisme i decoració; Artesania; Papereria; Bijuteria i Complements de moda; Tèxtil i llar; Marroquineria i viatge; Taula i cuina; Decoració floral, terrassa i jardí; Il•luminació i Cura Personal.
Així mateix, el saló comptarà amb diferents activitats, entre les que destaquen els tallers d’art floral que seran duts a terme pels professors de l’escola “Rosa Valls Formació” i de la “Escola Catalana d’Art Floral”. D’aquesta manera, el saló donarà una visió completa de les actuals tendències en decoració floral. D’altra banda, les demostracions d’empaquetatge de regal, realitzades per l’empresa Celorama, seran un altra de les iniciatives del saló que, a més de constituir una completa plataforma comercial, pretén proporcionar eines que suposin una vàlida ajuda als professionals del petit i mitjà comerç per millorar la quantitat i qualitat de les seves vendes.
El saló, de periodicitat bianual i de caràcter professional, estarà obert del 31 de gener al 2 de febrer de 10.00ha 19.30h, i el 3 de febrer fins a les 18.30h. Es preveu l’afluència de visitants professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i sud de França.
Barcelona, gener de 2015