RBEWC i Primavera Sound s’associen per fusionar la música i el món del retail

Un dels festival de música més reconeguts del món, Primavera Sound, i el nou certamen de Fira de Barcelona, el Retail & Brand Experience World Congress, uneixen forces. La promotora musical s’encarregarà de desenvolupar la festa de benvinguda dels congressistes al saló, i portarà Radio Primavera Sound (RPS) a l’esdeveniment, mentre que el RBEWC participarà al programa de conferencies del festival per debatre sobre el protagonisme de la música en el món del branding i el retail. 
Quatre dies abans de l’inici de Primavera Sound, els congressistes del nou saló de Fira RBEWC podran gaudir d’un primer tast del seu espectacle. Així, el festival internacional de música independent de Barcelona organitzarà la recepció de benvinguda als congressistes que tindrà lloc a l’espai cultural  Abaixadors10, ubicat al cor del barri d’El Born, amb música en directe i sessions de DJ.
Primavera Sound també serà protagonista el  segon dia del saló, quan tan bon punt acabi l’última ponència del dia, començarà la festa oficial del Retail & Brand Experience World Congress i l’auditori de la zona d’startups es convertirà en un espai de trobada i oci, amb ambientació musical, artística i lumínica. Igualment, i durant els tres dies del saló, la ràdio del festival traslladarà part de la seva activitat al recinte de Gran Via des d’on alguns DJ’s residents de la ràdio dinamitzaran l’espai amb la seva música i es compartiran continguts específics de l’esdeveniment.
L’acord també inclou la participació del RBEWC al programa de conferències de Primavera Pro, la  trobada internacional dirigida als professionals de la indústria musical que s’ha convertit en un referent internacional. El saló tindrà presència mitjançant una taula rodona on es debatrà el futur del retail i l’estreta relació que hi ha entre música i branding.
Pel director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha destacat “la importància d’un acord entre dos esdeveniments que aposten per la innovació com a camí per desenvolupar-se. Amb aquesta col·laboració volem enfortir els llaços entre el retail i la cultura musical, un espai on les marques sempre han trobat el seu gran aliat a l’hora de definir-se i promocionar-se”. Així mateix, “la coincidència dels dos esdeveniments reforçarà encara més el lideratge de Barcelona com a ciutat a l’avantguarda de la innovació”.
El futur del retail, a debat
La primera edició del Retail & Brand Experience tindrà lloc del 27 al 29 de maig al recinte de Gran Via i comptarà amb la participació d’un centenar de ponents, directors i alts executius d’empreses com Google, Ikea, Nestlé, British Airways, Alibaba, Glovo, Carrefour o Levi Strauss que compartiran experiències i debatran sobre els principals reptes de present i de futur del retail en les més de 90 ponències programades. L’esdeveniment també comptarà amb una zona expositiva amb 100 empreses, un espai de Startups que reunirà més de 75 expositors de tot el món, una competició entre les  millors propostes emergents, així com conferències i tallers per a emprenedors.
Barcelona, 4 d’abril de 2019