Nou semestre d’intensa activitat firal

L’activitat de Fira de Barcelona es reprèn al setembre amb més de 30 salons i congressos previstos per al segon semestre de 2019. Destacaran els esdeveniments relacionats amb la medicina, la indústria, la innovació, la tecnologia, la sostenibilitat, el turisme i l’oci. 
Després de l’estiu, el calendari de tardor arrenca amb tres importants trobades mèdiques: el Congrés Mundial de Càncer de Pulmó (IASCL), el Congrés Anual de l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EASD) i el Congrés de la Societat Europea de Medicina Oncològica (ESMO).
Relacionat amb el turisme i l’oci, arriben entre d’altres el Saló Nàutic de Barcelona, Caravaning i el nou NiceOne Barcelona sobre entreteniment digital, així com una nova edició de la fira professional sobre turisme de negocis Ibtm World. En l’àmbit de la sostenibilitat i la innovació tecnològica se celebraran els salons professionals Piscina & Wellness Barcelona i Smart City Expo World Congress, la cimera internacional sobre ciutats intel·ligents. També destaquen els esdeveniments relacionats amb la nova indústria com Industry From Needs to Solucionts i IoT Solutions World Congress, dedicat a les aplicacions de la internet industrial.
La cultura i la gastronomia també són protagonistes en el calendari de tardor amb la celebració de Manga Barcelona –que arriba als seus 25 anys amb un homenatge a Dragon Ball-, la fira d’art contemporani Swab Barcelona i una nova convocatòria a Barcelona de Fòrum Gastronòmic.
Barcelona, agost de 2019