Neix Automobile Barcelona, tecnologia i automoció en un saló únic

Fira de Barcelona i la ciutat de Barcelona aprofundeixen en l’aposta per la innovació i els salons tecnològics, sector en què són un referent a escala mundial gràcies a esdeveniments com el Mobile World Congress, l’IoT Solutions World Congress o l’Smart City Expo World Congress.
L’Automobile Barcelona se celebrarà de l’11 al 21 de maig de 2017 al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.
Barcelona, 23 de novembre de 2016 
Durant la presentació als mitjans d’aquest nou Saló, Enrique Lacalle, president de l’AUTOMOBILE BARCELONA, ha destacat “El Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona, que acumula gairebé 100 anys d’història, es transforma amb la unió de les últimes tecnologies i un enfocament de cara al futur i a les necessitats actuals de la indústria de l’automoció. Fira de Barcelona torna a innovar amb una proposta única i, d’aquesta manera, aquest nou saló es converteix en una primícia de la indústria i els salons de l’automòbil a escala mundial.” 
A l’AUTOMOBILE BARCELONA hi haurà dos esdeveniments interconnectats en un mateix saló. Al Connected Hub, hi confluiran tecnologia, mobilitat i nous models de negoci. Al Motorshow seguirem gaudint de les últimes novetats de la indústria de l’automòbil.
TECNOLOGIA: Connected Hub 11 i 12 de maig 
Aquest esdeveniment és l’ànima del nou esperit de l’AUTOMOBILE BARCELONA i gaudirà del suport de la Mobile World Capital, l’Smart City Expo World Congress i l’Industrial Internet Consortium. El Connected Hub disposarà de tres zones diferenciades, en les quals s’abordaran, des de diferents perspectives, les tecnologies i les solucions que ja estan marcant el futur de l’automoció i la mobilitat a escala global.
– Inspirational Arena. Un congrés de dos dies de durada on els grans líders compartiran la seva visió i estratègia. S’hi discutiran, entre altres temes, el vehicle connectat, la seguretat, la mobilitat intel·ligent i l’ecosistema d’aliances entre les diferents indústries de tecnologia i automoció.
– Innovation Square. En aquest espai es podran trobar les últimes novetats del cotxe connectat, la transformació digital, la geolocalització i la ciberseguretat, les plataformes, la impressió en 3D, l’entreteniment informatiu (infotainment), les consultores, les dades massives (big data) i els components. Per mitjà de l’acord amb Four Years From Now, participaran a l’Innovation Square les principals empreses emergents (start-ups) internacionals més innovadores del sector.
– Smart Street. Una gran àrea de demostració on les empreses i les marques mostraran els nous avenços en tecnologia aplicada al vehicle. Aquest gran espai obert serà un aparador on el visitant professional, la premsa especialitzada en tecnologia i motor i el consumidor final podran presenciar les últimes novetats del sector d’una manera interactiva i pràctica.
AUTOMOCIÓ: Motorshow 11-21 de maig
El nou AUTOMOBILE BARCELONA és una proposta única al món i un escenari ideal perquè la indústria de l’automòbil hi presenti les últimes novetats. Aquest saló mantindrà la tradició del Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona d’acollir grans esdeveniments, activitats i estrenes internacionals.
També conservarà l’esperit de mostrar i acostar al públic l’oferta actual d’automòbils i els propers llançaments de tota la indústria, la qual cosa generarà un nexe directe amb els usuaris. A l’AUTOMOBILE BARCELONA les marques disposaran de la millor plataforma de vendes al consumidor final en un esdeveniment que tindrà una afluència de públic enorme.
Fira Barcelona i la Ciutat de Barcelona: sinònims de tecnología
Amb el nou AUTOMOBILE BARCELONA, Fira de Barcelona i la ciutat de Barcelona aprofundeixen en l’aposta per la innovació i els salons tecnològics, sector en què s’han convertit en una marca de referència a escala mundial. El Mobile World Congress, l’IoT Solutions World Congress, l’Smart City Expo World Congress o la Four Years From Now (4YFN) són exemples paradigmàtics de la capacitat de Barcelona a l’hora d’organitzar esdeveniments punters, que sedueixen visitants i expositors, i es converteixen en un referent mundial en els sectors corresponents.
AUTOMOBILE BARCELONA unirà el present i el futur de l’automòbil: des del cotxe autònom i connectat fins a la col·laboració entre la indústria de la tecnologia i l’automòbil. Enrique Lacalle també ha comentat que “amb aquesta proposta original, l’AUTOMOBILE BARCELONA es convertirà en el nou referent de la indústria automobilística i tecnològica del sector. És un saló que neix per reflectir i impulsar la realitat actual i futura de la indústria i el mercat, inundat de sistemes de mobilitat i tecnologies noves i fascinants”.
L’AUTOMOBILE BARCELONA se celebrarà de l’11 al 21 de maig de 2017 al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, una data que coincideix amb el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1. Els dies 11 i 12 de maig estan reservats al Connected Hub, a la premsa i als visitants professionals del Motorshow. L’AUTOMOBILE BARCELONA obrirà les portes al públic el 13 maig de 2017.