Més de 4.300 odontòlegs van visitar el Fòrum Dental

La vuitena edició del Fòrum Dental, que es va celebrar al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona entre l’11 i el 13 d’abril, va ser visitada per més de 4.300 odontòlegs. Els 1.300 protètics  i 1.100 higienistes també van conformar un col·lectiu nombrós, arribant al 25% del total. El 10% dels visitants va acudir al congrés European Dental Forum, que va reunir al marc del saló odontòlegs, protètics, higienistes i logopedes procedents de tot el món.

La passada edició del Fòrum Dental va rebre la visita de 10.033 professionals, entre els quals van destacar els odontòlegs (43,62%), seguits pels protètics dentals (13,37%), higienistes (11,73%), estudiants de diferents àmbits de la salut bucodental (7,31%), auxiliars de clínica (6,6%) i per logopedes, ortodoncistes i cirurgians maxil¿lofacials, que junts van sumar el 17,7% del total.

Els professionals procedien sobretot de Catalunya, seguits pels de la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid. Els més de 350 visitants internacionals provenien de 40 països, principalment d’Itàlia, Portugal i França seguits pel Principat d’Andorra, Alemanya, Bolívia, Suïssa i Veneçuela.

El Fòrum Dental 2013 va ser el primer esdeveniment del sector que va englobar l’exposició dels productes de més de 150 empreses i l’European Dental Forum, el congrés internacional que va comptar amb més de 50 experts entre odontòlegs, protètics, higienistes i logopedes que van presentar les seves ponències a un públic de més de 1.000 assistents.

En ocasió de la seva última convocatòria, el certamen va estrenar un nou equip directiu gestionat per primera vegada per Fira de Barcelona. Aquest canvi “marca el principi d’una nova etapa del certamen”, afirma Roger Mitjana, director del Fòrum Dental, “que desitgem seguir compartint amb tot el sector de la salut bucodental, oferint als professionals i a les empreses la millor plataforma de presentació de les últimes novetats científiques i comercials de la indústria dental”.

El Fòrum Dental, que compta amb la col¿laboració del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), del Col·legi Oficial de Protètics Dentals de Catalunya (COPDEC), de l’Associació d’Higienistes i Auxiliars Dentals de Catalunya (AHIADEC), i del Col¿legi de Logopedes de Catalunya (CLC), mantindrà la seva habitual periodicitat biennal i tornarà a ocupar el recinte de Gran Via el 2015.

Barcelona, 15 de maig del 2013