Les vacances de Nadal es viuen al Festival de la Infància

El Festival de la Infància, una de les cites més tradicionals a Catalunya durant les festes nadalenques, se celebra fins al 4 de gener al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La diversió està, de nou, assegurada.
En aquesta edició, se suma al seu tradicional oferta dos atractius esdeveniments: “Un dia amb Peppa, el Festival”, un parc temàtic protagonitzat pels personatges d’aquesta sèrie de dibuixos animats, que s’ubica al palau 2 i ofereix activitats adreçades a nens i nenes d’1 a 6 anys, i el certamen d’oci i experiències multimèdia, XD Young Fest, amb propostes d’oci, experiències multimèdia i balls i esports urbans a partir dels 10 anys.
D’altra banda, el Festival de la Infància inclourà jocs interactius, espectacles de màgia, teatre i titelles, zones per practicar esports, i tallers relacionats amb l’ecologia, el reciclatge i l’alimentació.
Des dels seus inicis el 1963, l’objectiu del Festival és entretenir i fomentar entre els més petits valors com la creativitat, la solidaritat i el respecte pel medi ambient, a més de promoure l’esport, la cultura i l’alimentació sana.
Barcelona, desembre de 2015