Les motos tornen a Montjuïc de la mà del nou saló Motoh Barcelona

El proper mes d’abril de 2016 marcarà el retorn de les motocicletes al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona amb el saló Motoh! Barcelona. El certamen dirigit al públic durarà tres dies, tindrà una periodicitat anual i presentarà tota l’oferta del món de la moto. A més, la cita comptarà amb la col·laboració d’Anesdor (Asociación Nacional de Empresas del Sector de Dos Ruedas).

El saló recupera la tradició motociclista que Fira de Barcelona va iniciar amb el Motoh! BCN, preveu reunir més de 15.000 visitants i per a això comptarà amb la participació dels principals fabricants, distribuïdors i importadors de motocicletes, ciclomotors, quads, cascs, indumentària i equipament, accessoris i components que operen comercialment al nostre país. El saló organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i Kando I- Vents, neix amb la voluntat d’esdevenir el punt de trobada anual entre professionals i públic, i un referent del món de les dues rodes.

El director del certamen, Jordi Freixas ha destacat que “s tracta d’un saló especial per a Fira, per a la ciutat i per al país. No en va Barcelona és la primera ciutat d’Europa amb més motos per habitant i Espanya el quart país consumidor després de França, Itàlia i Alemanya. Tot això converteix a Motoh! Barcelona en una oportunitat única per als molts aficionats a les motos de conèixer de primera mà totes les novetats del sector i el millor aparador possible perquè les marques comercialitzen els seus productes“.

Suport sectorial
El Saló que se celebrarà del 15 al 17 d’abril de 2016 compta amb el suport d’Anesdor la principal associació del sector que agrupa 28 empreses de la indústria de la motocicleta que al seu torn representen el 90% del mercat espanyol i comercialitzen més de 46 marques, entre elles, fabricants i importadors de ciclomotors, motocicletes i ATV (motocicletes tot terreny), a la indústria auxiliar i a la indústria del aftermarket.

Barcelona, 28 de setembre de 2015