Les col·leccions 2021 de 35 firmes brillaran a la passarel·la de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

La passarel·la de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW) encendrà els seus focus entre el 21 i el 24 d’abril per presentar més de 900 outfits firmats per marques nacionals i internacionals de moda bridal. 35 firmes, entre les de primer nivell i altres marques emergents, participaran en les desfilades de l’esdeveniment que han triat per presentar les seves novetats, i on presentaran les seves col·leccions per primera vegada dissenyadors com la britànica Jenny Packam o l’italià Peter Langner.

La passarel·la de VBBFW serà l’escenari de llançament de les creacions de 35 firmes nacionals i internacionals, que presentaran les col·leccions 2021 de vestits per a núvia, nuvi i eveningwear als operadors de el sector, compradors i professionals de la comunicació procedents de tot el món.

Ja han confirmat la seva presència firmes nacionals com Jesús Peiró; María Salas; Sedomir Rodríguez de la Sierra; Fely Campo; Yolancris; St. Patrick; Isabel Sanchis; Inmaculada García; Sophie et Voilà; Isabel Zapardiez; Beba’s; Marc & María; Ramón Sanjurjo; Carla Ruiz; Sonia Peña, i Rosa Clarà, que divendres a la tarda convertirà la passarel·la de VBBFW en el principal escenari de la celebració del seu 25 aniversari. A més de les noves propostes de la seva marca St Patrick, Pronovias Group presentarà també una altra col·lecció, fruit de la col·laboració amb una firma internacional que l’empresa donarà a conèixer properament.

D’altra banda, ratificant la seva aposta pels joves dissenyadors, la passarel·la de VBBFW acollirà la desfilada ‘New Talents’ amb les creacions de Mireia Balaguer, Paola Carolina i Olga Macià, i els italians Simone Marulli i Poesie Sposa.

Entre les marques internacionals, participaran per primera vegada en aquesta passarel·la el dissenyador italià Peter Langner, la britànica Jenny Packham i la coreana Vestal, i altres que repeteixen la seva presència com The Atelier, la firma malàisia dirigida per Jimmy Choo; Flora, procedent d’Israel; la francesa Cymbeline; les firmes nord-americanes Justin Alexander, Maggie Sottero i Demetrios; la búlgara Julia Kontogruni, i Marylise & Rembo Styling, de Bèlgica.

En les properes setmanes es desvetllarà el nom del protagonista de la Barcelona Bridal Night així com altres dissenyadors i marques que participaran en VBBFW, l’esdeveniment que s’ha consolidat com el referent internacional de la seva especialitat.

VBBFW, centre de negoci internacional
El trade fair coincidirà amb la passarel·la el dia 24 d’abril, quan obrirà les portes, fins al 26. Segons les previsions, l’exposició comercial aquest any estarà integrada per més de 430 firmes, el 74% internacionals de 34 països. Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, organitzat per Fira de Barcelona, ​​espera així mateix més de 23.000 visitants, majoritàriament empresaris, retailers i distribuïdors, procedents d’un centenar de països, i prop de 1.500 compradors estratègics procedents d’Itàlia, Alemanya, UK, França , EUA, Japó, Xina, Canadà, Mèxic, Brasil, Corea, Austràlia i Emirats Àrabs, tots països focus de la sala, que han estat contactats directament per l’organització.

Barcelona, ​​gener 2020

Horari desfilades 2020 aquí 
Fotos de l’última edició aquí

Mª Gloria Dilluvio
609 73 47 70 – 93 233 21 72
gdilluvio@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com

Mario Valverde
674 31 13 55 – 93 233 20 89
mvalverde@firabarcelona.com