La trobada dels emprenedors tecnològics

La tercera edició del congrés d’emprenedoria en tecnologies mòbils, 4YFN (Four Years From Now), compta amb la presència de més inversors i espera atraure més visitants. Se celebra del 22 al 25 de febrer al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona coincidint en dates amb el Mobile World Congress.
L’esdeveniment, que té com a objectiu impulsar la innovació i contribuir a crear i impulsar nous projectes d’startups, reuneix 500 inversors nacionals i internacionals, el doble que l’any anterior, procedents principalment d’Israel, Àsia i França, com Index Ventures, Sandbox Partners, Maslow Capital, DT, Relay Ventures, FundersClub i Notion Capital, entre d’altres.
El congrés s’estructura en tres parts: ‘Founders & Investors’, punt de trobada entre empreses i inversors; ‘Pitch the Press’, espai per a emprenedors i periodistes de mitjans especialitzats; i Tech.eu i els Demo Days, amb competicions d’startups i la presentació de prototips.
Destaca també el seu programa congressual amb la participació de ponents de primer nivell com el cofundador d’Amazon, Rich Miner; la vicepresidenta de Google EMEA, Nicola Mendelsohn; el director executiu de Logitech, Bracken Darrell, i la directora del sud d’Europa de Meetic, Jessica Delpirou.
4YFN, iniciativa organitzada per la Mobile World Capital Barcelona, espera atraure 6.000 professionals, superant la xifra de la passada edició.
Barcelona, gener de 2016