La gran festa dels clàssics torna amb Auto Retro Barcelona

Els amants dels cotxes i motocicletes de col·lecció no han de perdre’s, del 4 al 7 de desembre, la seva cita anual amb el ja mític saló Auto Retro Barcelona. En aquesta edició, inicia una nova etapa amb més oportunitats de negoci per als professionals i més activitats d’entreteniment per promoure la participació d’aficionats.
Auto Retro, organitzat des d’aquest any per l’empresa ERMEvents, comptarà amb prop de 300 expositors que exhibiran models únics i tot tipus de recanvis i accessoris. Com a novetat, aquest any es crearà RetroNáutica, on hi haurà una mostra de les embarcacions Riva, i Car & Bike Corral, un espai per intercanviar productes.
A més de la zona d’exposició, hi haurà nombroses propostes per viure una autèntica festa dels clàssics. Destacaran, entre altres, les desfilades per l’antic traçat del circuit de Montjuïc, l’exposició de motos participants en els últims 25 grans premis de motociclisme, o tallers com el relacionat amb els 40 anys del Centre Tecnològic de SEAT.
També se celebrarà el lliurament del premi Antic Car Club de Catalunya a Fermín Sulé, creador de AutoRetro i el seu director en les 31 edicions precedents.
Els visitants del certamen tindran accés gratuït al Saló Ocasió de Fira de Barcelona, que se celebra fins el 8 de desembre també al recinte de Montjuïc.
Barcelona, desembre de 2015