La cultura del tatuatge omple el recinte de Montjuïc

Els interessats en la cultura del tatuatge no es poden perdre la propera edició de Barcelona Tattoo Expo, un dels esdeveniments més rellevants d’Europa en aquest camp. Se celebra per primera vegada, entre el 4 i el 6 d’octubre, al recinte de Montjuïc i reuneix més de 180 tatuadors nacionals i internacionals.

Els visitants tenen l’oportunitat de tatuar-se i veure com treballen els millors artistes del món com Jack Rudy (EUA), Brent McCown (Nova Zelanda), Tang Ping (Xina), Andy Engel (Alemanya), Laura Juan (Espanya) o Jota Esteban (Espanya), entre d’altres.

Destaca també la presència d’Horitoshi I, un dels tatuadors més importants del Japó, que presentarà el seu llibre dedicat al tatuatge tradicional nipó. Un seminari de cal·ligrafia japonesa i una exhibició de katanes sobre un Tatami completen les activitats sobre el país asiàtic.

La fira compta amb seminaris de fotografia, exposicions, espectacles, zona d’estands d’artesania, moda i complements, així com el nou espai de motor “Art sobre rodes”, una mostra de motocicletes customitzades i de cotxes clàssics.

Barcelona Tattoo Expo, que va néixer a les Cotxeres de Sants i des de 2008 se celebrava a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat, es trasllada enguany al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. En la passada convocatòria, hi van assistir més de 15.000 visitants.

Barcelona, setembre de 2013