La Ciutat dels Somnis torna pel Nadal al recinte de Montjuïc

Del 27 al 31 de desembre, Fira de Barcelona construirà al recinte de Montjuïc la segona edició de “La Ciutat dels Somnis”, una urbs imaginària perquè els més petits descobreixin jugant què els agradaria ser de grans i on la diversió per a tota la família està assegurada. L’esdeveniment amplia un dia la seva durada i comptarà amb més espai i activitats.

Aquest saló, que l’any passat va prendre el relleu del Festival de la Infància, proposa múltiples activitats lúdiques, esportives i culturals per a nens i nenes de 4 a 12 anys juntament amb els seus acompanyants. Les propostes –basades en explorar el món de les professions–, passen per jugar a ser bomber, veterinari, futbolista, mèdica, professor, tècnic de laboratori, missatger, arquitecta, cambrer, periodista … i, així, fins a més d’un centenar de oficis cada dia.

“La Ciutat dels Somnis” recrearà diversos espais, indústries, comerços i equipaments urbans: des d’un aeroport a un hospital, passant per l’escola, el parc, el pavelló esportiu, un hotel, la plaça, el mercat, el taller mecànic, un laboratori o l’Ajuntament, entre molts altres. En aquests àmbits es desenvoluparan les diferents activitats adaptades per a diferents franges d’edat i en què estaran representades les diferents professions. Hi haurà experimentació, acció, esport, tallers, manualitats, joc simbòlic, gimcanes familiars, a més de música, espectacles i animació.

Així mateix, “La Ciutat dels Somnis” comptarà amb més zones de pícnic i restauració, així com una sala de lactància i àrea per a nadons per tal de fer més còmoda la seva estada a les famílies que vinguin a passar algun d’aquests dies de les vacances nadalenques al recinte de Montjuïc.

L’entrada per a “La Ciutat dels Somnis” costa 6 euros. El nou Festival de la Infància romandrà obert de 10.00 a 20.00h, del 27 al 30 de desembre. Dilluns 31 de desembre, tancarà a les 16.00h.

La “Ciutat dels Somnis”, organitzat per Fira de Barcelona, ​​compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ​​a més de la col·laboració de més de 40 entitats i empreses.

Barcelona, 3 de desembre de 2018