Iwater rep el premi iAgua al millor esdeveniment de l’any del sector

El Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua, Iwater, que organitza Fira de Barcelona, ​​ha rebut el premi iAgua al millor esdeveniment de 2016. Aquest guardó ha estat concedit ex aequo amb el Foro de la Economia del Agua. Es tracta de la tercera edició d’aquests premis que concedeix la publicació amb el mateix nom i que reconeixen la tasca de difusió i comunicació realitzada al llarg de l’any per empreses, entitats i professionals en benefici d’un major coneixement i promoció del sector de l’aigua.

La directora de Iwater, Delphine Romeu, ha recollit de mans del conductor del programa de ràdio Ecogestiona, Javier Martínez Molina, el premi al millor esdeveniment de l’any en el transcurs d’un acte celebrat avui al Roca Madrid Gallery en el qual s’han donat a conèixer els guanyadors en 27 categories a les que concorrien més d’un centenar de nominats.
Romeu ha agraït a iAgua la concessió del guardó, així com el treball que aquesta revista especialitzada realitza amb “rigor, credibilitat i professionalitat” a l’hora de divulgar l’actualitat, les tendències i la innovació que mouen el sector implicant tots els agents. La directora de Iwater ha felicitat també al conjunt dels nominats a aquests premis “per contribuir a projectar a la societat el nivell d’innovació i desenvolupament industrial que hi ha darrere d’un element essencial com l’aigua i els reptes a assumir de forma compartida per garantir la disponibilitat i sostenibilitat d’aquest recurs “.
Juntament amb Iwater i el Foro de la Economía del Agua, també estaven nominats en la categoria de “Millor esdeveniment” els Diàlegs de l’Aigua organitzats pel Banc de Desenvolupament d’Amèrica Llatina (CAF); el ; el Aquae Campus de la Fundació Aquae; i el saló Smagua.
El passat mes de novembre, el saló Iwater va celebrar una exitosa primera edició en la qual va sumar tres vessants fonamentals per al creixement del sector de l’aigua: La industrial, la innovadora i tecnològica, i la de coneixement compartit per tal d’abordar la gestió sostenible dels recursos hídrics. Iwater va reunir 127 empreses de 10 països, 4.562 visitants propis i 11.500 addicionals gràcies a la confluència en les mateixes dates i recinte amb tres esdeveniments de marcada internacionalitat com Smart City Expo World Congress, l’European Utility Week i la Circular Economy European Summit.
El saló va reflectir en les sessions del Fòrum Iwater i en els hubs d’innovació i tecnologia els grans reptes que afronta el sector de l’aigua: augmentar la resiliència, especialment a les ciutats, per fer front a la previsible escassetat de recursos hídrics; implantar models de governança inclusiva per estructurar models de gestió eficaços i integradors; i aconseguir finançament per renovar i modernitzar les infraestructures.
A expositors, visitants i experts participants així com a les entitats sectorials que han donat suport al saló Iwater, Delphine Romeu ha dedicat el premi que suposa una recompensa a “l’esforç i dedicació de tot l’equip de Fira de Barcelona que ha impulsat aquest nou saló que tindrà continuïtat el 2018 “.
Aquests guardons s’atorguen d’acord amb el Rànquing iAgua, una classificació realitzada a partir d’un complex algoritme que recull l’impacte social dels continguts publicats en l’últim any per les entitats i professionals del món de l’aigua.
Barcelona, ​​21 desembre 2016