Ibtm world, la fira més gran de turisme de negocis

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull, del 17 al 19 de novembre, una nova edició d’IBTM world, anteriorment EIBTM, la cita més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. El saló espera atraure la visita de 15.000 professionals.
Presenta l’oferta de 3.000 empreses de 150 països amb la participació d’agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos i convencions, cadenes hoteleres, empreses de serveis i organitzadors d’esdeveniments internacionals.
El certamen, organitzat per Reed Travel Exhibitions, potència novament el sector del turisme de negocis a Espanya, ampliant la seva agenda de hosted buyers per a compradors espanyols amb l’objectiu de promoure les reunions amb proveïdors internacionals.
A més de la zona d’exposició, Ibtm world té un espai d’innovació on es mostren les millors solucions tecnològiques i serveis per a esdeveniments. Destaquen així mateix les sessions de networking i el seu programa formatiu que inclou més de 100 seminaris i conferències per analitzar les noves tendències del sector amb la presència d’experts de primer nivell.
Barcelona, novembre de 2015