Iberzoo, per als professionals del sector de les mascotes

El recinte de Montjuïc acull, del 10 al 12 d’octubre, una nova edició de Iberzoo, una de les fires dedicades a l’animal de companyia més rellevants d’Espanya. Dirigida a professionals, presenta les últimes tendències per a la cura i la higiene de les mascotes.
Exhibeix novetats en alimentació, moda, sanitat, accessoris, serveis, productes per aquaris i terraris, així com tot el necessari per a aus, rosegadors i altres animals de companyia.
La fira inclou activitats per promoure el coneixement, el contacte entre professionals i generar negoci. Destaquen, entre altres, la sessió de l’empresa d’estudis de mercat Euromonitor i les conferències sobre la gestió i organització d’una botiga especialitzada o les dedicades al manteniment d’aquaris.
Iberzoo, que se celebra per segona vegada a Fira de Barcelona, està organitzada per l’Associació Espanyola de Distribuïdors de Productes per Animals de Companyia (Aedpac).
Prop de la meitat de les llars espanyoles (46%) conviu amb una mascota, la majoria amb gossos i gats, una xifra que va en augment, segons l’Observatori Fundació Affinity sobre el vincle entre persones i animals de companyia. El 2012 es va detectar un creixement del 50% en les adopcions de gossos i un 40% en gats.
Barcelona, octubre de 2013