Hostelco, noves idees per a la hoteleria i la restauració

El recinte de Gran Via acull, del 20 al 23 d’octubre, una nova edició d’Hostelco, el saló més important del sector de l’equipament per a l’hoteleria i la restauració a Espanya i un dels principals referents europeus. En aquesta edició, presenta noves solucions per promoure els negocis, la innovació i la internacionalitat.

Amb una oferta de prop de 500 empreses, de les quals el 25% són estrangeres procedents de 33 països, Hostelco atrau més de 300 compradors -vip buyers-, la meitat d’ells internacionals especialment del nord d’Àfrica, els Països del Golf, els EUA i Canadà, Llatinoamèrica i Europa.

Com a novetat, aquest any el certamen suma a la seva tradicional oferta el sector del fitness. Estrena també l’espai Cook Trends, sobre tendències i creativitat, amb la col¿laboració del Fòrum Gastronòmic, i l’Smart Hotel mostra les possibilitats que hi ha de personalitzar espais i experiències a través d’aplicacions Iot (Internet of Things).

En l’àmbit congressual, el saló organitza una nova edició del Hospitality Event i diferents activitats per mostrar les últimes tècniques en restauració i hoteleria. Hostelco està organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d’Associacions de Maquinària per a Hostaleria, Col¿lectivitats i Indústria Afins (FELAC).

Aquest any, a més, coincideix en dates i recinte amb la celebració del Fòrum Gastronòmic, punt de trobada dels millors xefs del món.

Barcelona, octubre de 2014