GE, Intel, Microsoft, MIT, Red Hat, Schneider i el Fòrum Econòmic Mundial ponents d’IoTS World Congress

La propera edició de l’Internet of Things Solutions World Congress (IoTSWC) reunirà alguns dels majors experts en l’anomenada Internet industrial a Fira de Barcelona el mes d’octubre. Durant tres dies, empreses com ABB, Accenture, Bosch, Dassault, Deloitte, GE, Intel, IBM, Microsoft, MIT, Red Hat, Schneider i Vodafone presentaran les seves últimes solucions i avenços en l’àmbit de l’Internet de les Coses (IoT), mentre que més de 200 ponents analitzaran com l’internet industrial està transformant la indústria com la coneixem en un programa de conferències de sis eixos temàtics.

Els principals experts exploraran les oportunitats que ofereix la tecnologia IoT per a sectors com la Manufactura, Transport i Logística, Salut i Serveis Públics, així com Innovació i Tecnologia i el seu paper transformador en l’economia. Entre els primers ponents confirmats figuren Jonathan Ballon, vicepresident d’Intel; Matthias Machnig, Secretari d’Estat alemany d’Economia i Energia; Prith Banerjee, vicepresident executiu i director de tecnologia de Schneider Electric; Michael Raynor, director de Deloitte Services LP; Sam George, director d’Azure IOT de Microsoft; Richard Savage, Consultor Sènior de Gestió – Especialista en IOT a IBM; Tony Guerion, cap d’IoT a Vodafone per al Sud d’Europa i Orient Mitjà; i Derek O’Halloran, cap de Tecnologia de la Informació i de Indústries Electròniques en el Fòrum Econòmic Mundial.

Entre els temes tractats en les prop de 100 sessions programades hi ha Internet industrial i Industrie 4.0 – Combinant el millor de dos monsLa fàbrica del futurIntel·ligència reparadoraseguretat en cloud hosting industriall’Internet de l’EnergiaAplicacions innovadores de la Intel·ligència Artificial en el manteniment de l’automòbilLab-in-a-Box: Dispositius de diagnòstic per a l’Internet de tu; i Solucions Big Data per a la disminució d’accidents de trànsit mortals. El Industrial Internet Consortium, principal associació del sector, ha assessorat de nou a Fira de Barcelona en el disseny del programa de conferències. IoTSWC també inclourà una àrea d’exposició on es podran veure no només a les principals empreses del sector IoT i les seves últimes innovacions, sinó també una zona de testbeds (bancs de proves) amb aplicacions ja en funcionament de solucions basades en aquestes tecnologies.

Un esdeveniment de referència mundial
Més de 80 expositors ja han confirmat la seva participació en IoTSWC 2016 pràcticament igualant  les xifres de l’any passat però amb tres mesos d’antelació a la celebració convertint l’esdeveniment en la principal cimera internacional del sector de l’internet industrial. Entre aquestes firmes es hi ha ABB, Accenture, Analog Devices, Dassault Systèmes, Deloitte, Deutsche Telekom, EMC, Everis, General Electric, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Intel, Interdigital, Kaspersky, Microsoft, National Instruments. PTC, SAP, Schneider, Sigfox, Telefónica i Vodafone.

En la seva primera edició, IoTSWC va comptar amb 120 experts, 88 empreses expositores i 4.500 visitants de 53 països. Per aquesta propera edició l’organització espera que creixi significativament tant en termes de ponents com d’empreses expositores i visitants

Barcelona, 14 de julio de 2016