Fira s’uneix de nou a la campanya La fam no fa vacances

Fira de Barcelona se suma un any més a la campanya “La fam no fa vacances”, coordinada pel Banc d’Aliments de Catalunya, per tal que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu. En el marc de la seva política de Compromís Social, la institució cedeix el palau 1 del recinte de Montjuïc per recollir aliments del 6 al 8 de juliol.
Es necessiten aliments bàsics, com arròs, pasta, llegums, oli, llet i conserves, amb els quals s’espera ajudar a més de 235.000 beneficiaris.
Les persones que vulguin col·laborar poden lliurar els seus donatius directament al palau 1 del recinte de Montjuïc, on l’any passat es van recollir 400kg d’aliments, o bé a través de les activitats que organitzen les diferents entitats, empreses i institucions col·laboradores.
Més del 20% de la població catalana viu per sota del llindar de la pobresa, una situació que s’agreuja especialment a l’estiu quan tanquen els menjadors escolars i baixa el nombre de donacions d’aliments. L’objectiu de la campanya “La fam no fa vacances” és precisament omplir els magatzems d’entitats benèfiques de les poblacions per poder fer arribar els aliments a les persones més necessitades durant l’estiu.
Barcelona, juny de 2016