Fira de Barcelona rep el UFI Education Award 2016

Fira de Barcelona ha estat premiada amb l’Education Award 2016 que concedeix la UFI, l’associació que agrupa els principals operadors firals del món. Es tracta d’un reconeixement pel seu programa de Desenvolupament de Talent Internacional, basat en la selecció i formació de professionals en el sector d’organització de fires, reunions, incentius, convencions i esdeveniments (MICE) per integrar-los en el negoci internacional de la institució barcelonina. 
La UFI ha distingit el projecte de Fira de Barcelona “per la seva creativitat i innovador mètode de captació de talent i formació de professionals en mercats exteriors específics. Una iniciativa amb un clar enfocament estratègic i d’impacte sobre el negoci i que, a més, dóna suport a futurs líders en el desenvolupament de la seva carrera dins de la indústria firal”, segons ha destacat Enrica Baccini, responsable del Comitè d’Educació de l’associació mundial de fires.
Per a la directora de Persones i Organització de Fira de Barcelona, Olga Figuerola, “és un honor rebre aquest guardó en reconeixement a un projecte que contribueix a la consolidació de l’estratègia internacional de la institució”, encaminada a promoure la sortida d’empreses a l’exterior, captar esdeveniments, expositors i visitants de fora, així com posar en valor i exportar l’experiència i el know how de Fira. Actualment, coorganitza salons i esdeveniments a Qatar, Cuba, Japó, Mèxic, Lisboa i el Marroc, entre d’altres, a més de presentar serveis de consultoria sobre gestió firal en altres països.
El premi, al qual optaven altres operadors internacionals, se suma a altres que la UFI ha concedit a Fira de Barcelona per la qualitat del seu servei als expositors (Operations Awards) i per millorar l’experiència del visitant a través de la tecnologia mòbil (Innovation operations Awards), entre altres.
Barcelona, 5 de juliol de 2016