Fira de Barcelona es vesteix de moda nupcial

La Barcelona Bridal Fashion Week omple el recinte de Montjuïc de glamour. Del 26 d’abril a l’1 de maig, el principal esdeveniment de la moda nupcial a Europa i de referència mundial presenta, tant a la passarel·la com a la zona d’exposició, totes les novetats en vestits de núvia, nuvi, festa i complements per a la pròxima temporada.
La setmana de la moda nupcial comença amb la passarel·la, del 26 al 29 d’abril, per la qual desfilen 21 firmes nacionals i internacionals, entre les quals destaquen Rosa Clará, Pronovias, Jesús Peiró, YolanCris, Inmaculada García, Cymbeline, la israeliana Galia Lahav i l’indi-americà Naeem Khan.
Segueix, del 29 d’abril a l’1 de maig, la celebració del saló professional, amb les propostes de més de 260 marques, de les quals el 58% procedeixen de 17 països, sobretot del Regne Unit, EUA, Països Baixos i França. En total s’exhibeixen més de 20.000 peces, entre vestits de núvia, nuvi i complements.
La Barcelona Bridal Fashion Week també projecta la moda nupcial sobre la ciutat amb diferents actes com l’exposició de Vogue Núvies a Plaça Espanya i la mostra de joves dissenyadors de l’Institut Europeu di Design (IED) al Palau Pignatelli i l’exhibició d’un vestit dissenyat per Pedro Rodríguez que es pot veure a l’entrada del saló.
Barcelona, abril de 2016