Fira de Barcelona es vesteix de moda nupcial

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull del 5 al 10 de maig una nova edició de Barcelona Bridal Week, una de les cites de referència en moda nupcial que engloba la Passarel·la Gaudí Núvies i el saló Noviaespaña. En el seu 25è aniversari, l’esdeveniment presenta les novetats en vestits i complements de les principals marques.

Barcelona Bridal Week celebra aquest any la seva edició més internacional amb els EUA com a país convidat i amb la presència d’una dissenyadora d’excepció: Katharine Polk, fundadora i dissenyadora californiana de les col·leccions de “ready to wear” i de moda nupcial contemporània Houghton.

L’esdeveniment comença amb les desfilades de la Passarel·la Gaudí Novias, del 5 al 8 de maig. Hi participen 23 firmes nacionals i internacionals amb les seves noves col·leccions primavera / estiu 2016, entre els quals destaquen Rosa Clará, Jesús Peiró, Yolan Cris o Pronovias.

Del 8 al 10 de maig se celebra el Saló Internacional Noviaespaña, que exhibeix les novetats en moda per a nuvis, festa i complements de més de 200 marques, el 50% de les quals són estrangeres, procedents d’Alemanya, Bèlgica, França, Anglaterra, Itàlia, Líban, Portugal, Corea del Sud, Polònia, Turquia, Colòmbia, Mèxic i el Brasil.

Barcelona, abril de 2015