Fira de Barcelona coorganitza de nou el Qatar Motor Show

La cinquena edició del Qatar Motor Show, que se celebra del 6 al 10 de febrer a Doha, torna a comptar amb la col•laboració de Fira de Barcelona per segon any consecutiu. La institució barcelonina participa amb la Qatar Tourism Authority i q.Media en l’organització del principal saló de la indústria de l’automoció a l’Orient Mitjà.

L’esdeveniment reuneix les principals marques internacionals per presentar els seus últims models, des de cotxes de luxe i esportius a gammes mitjanes. Es podrà veure, entre altres, el Rolls Royce Phantom Drophead Coupe Water Speed i el Lamborghini Huracà LP 610-4. En la passada edició, el saló va congregar 150.000 visitants.

En total, participen un quarantena de marques: Husqvarna, Harley Davidson, Mitsubishi, Mercedes Benz, BMW, Mini, Rolls Royce, Ferrari, Maserati, Land Rover, Bugatti, Lamborghini, Bentley, Renault, Infiniti, Lexus, Suzuki, Chevrolet, Volkswagen , Porsche, Audi, Honda, GAC, Toyota, Nissan, Nimrod, Ducati, Triumph, KTM, Vespa, BMW Motorrad, MV Agusta, Moto Guzzi, Sand X, Aprilia, Piaggio, Gilera i Arctic Cat.

La col•laboració de Fira al Qatar Motor Show s’emmarca dins de l’estratègia de negoci internacional de la institució, que contempla l’organització de certàmens en altres països, a més de promoure la presència d’empreses espanyoles a l’exterior, proporcionar serveis a altres recintes i exercir de consultoria sobre gestió d’instal•lacions.

Barcelona, febrer de 2015