Fira de Barcelona amb la campanya del Banc d’Aliments

Fira de Barcelona se suma, per segona vegada, a la campanya “la fam no fa vacances”, posada en marxa pel Banc d’Aliments per ajudar les persones més necessitades del nostre entorn. En línia amb la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, la institució cedeix el palau 1 del recinte de Montjuïc per poder lliurar els donatius fins aquest divendres, 4 de juliol.

Es necessiten aliments bàsics, com arròs, pasta, llegums, oli i llet, amb els que s’espera arribar a més de 250.000 beneficiaris aquestes vacances.

Més de 2,3 milions de nens i nenes a Espanya viuen sota el llindar de la pobresa i el 23% de les famílies espanyoles amb un o dos fills pateix penúries: subsisteixen amb menys de 14.700 euros anuals per a dos adults i dos petits, segons Unicef. Només a Catalunya, el 20% de la població està en risc. Aquesta situació s’agreuja especialment a l’estiu quan tanquen els menjadors escolars i baixa el nombre de donacions d’aliments.

Les persones que vulguin col·laborar poden fer els seus donatius directament al palau 1 del recinte de Montjuïc, on l’any passat es van recollir 500 quilos d’aliments, o bé a través de les diferents activitats que organitzen les entitats col·laboradores, empreses i institucions. Més informació

Barcelona, juliol 2014