Fira de Barcelona acollirà aquest estiu concerts i espectacles del Festival Cruïlla XXS

La Plaça de l’Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona serà l’escenari de diversos espectacles durant els mesos de juliol i agost del Festival Cruïlla XXS, el cicle de propostes a l’aire lliure que el certamen ha organitzat amb un nou format, adaptant-se a l’actual situació derivada de  la pandèmia Covid19. D’aquesta manera, Fira obrirà ja el seu recinte aquest estiu per acollir concerts i activitats culturals abans de reprendre la seva activitat firal el proper mes de setembre.  

Així, del 10 de juliol a l’1 d’agost, la Plaça de l’Univers acollirà fins a nou espectacles musicals, entre concerts de temàtica familiar, de jazz i de formacions de tribut a grans grups de l’escena internacional. Entre ells, destaca el recital familiar que oferirà Dàmaris Gelabert, el 25 de juliol; la proposta sorpresa de la Fura dels Baus, els dies 17 i 18 de juliol; o els concerts de grups tribut com David Bowie: Absolute Beginners, I Love U2, Smoking Stones i Abbey Road, el 10, 11, 24 i 26 de juliol respectivament; o el xou que oferirà l’humorista Pep Plaza en col·laboració amb la Big Band Jazz Maresme, l’1 d’agost.

El nou cicle del Festival Cruïlla s’estendrà per diversos espais de la ciutat de Barcelona i inclourà més de 200 activitats, entre espectacles de teatre, circ i dansa, així com concerts i monòlegs. Així, la Plaça de l’Univers del recinte de Montjuic de Fira de Barcelona se suma a altres espais com, el Poble Espanyol, l’Anella Olímpica de Montjuïc, el Camp Nou o el Recinte Modernista de Sant Pau, entre d’altres, triats per les seves grans dimensions i capacitat d’acollir aforaments amb la distància física requerida en les actuals circumstàncies i per ser localitzacions exteriors.

Retorn a l’activitat
Fira de Barcelona tornarà així a celebrar un esdeveniment en el seus recintes, després de l’aturada per la pandèmia, com avantsala de la represa de la activitat firal que té prevista pel proper mes de setembre amb salons amb formats virtuals o presencials com la Valmont Barcelona Bridal Week, Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació Juvenil, el Saló Nàutic, Ocasió, Smart City Live o a l’IBTM, entre d’altres.

Barcelona, 6 de juliol de 2020

Albert Sas
932332378
asas@firabarcelona.com