Fira assumeix l’organització del Barcelona Bridal Week

Fira de Barcelona serà l’organitzadora del Barcelona Bridal Week després d’arribar a un acord amb l’Associació Moda Barcelona i Flaqué Internacional, responsables fins ara de l’esdeveniment. La institució firal assumirà ja l’organització de la 24 edició d’aquesta prestigiosa cita de la moda nupcial prevista per al mes de maig de 2014, que inclou el saló Noviaespaña i la Passarel·la Gaudí Núvies.

Fira de Barcelona, que ha acollit a les seves instal¿lacions diferents edicions del Barcelona Bridal Week, es converteix a partir d’ara en l’entitat responsable de l’organització d’un dels certàmens de moda nupcial més rellevants. Recull així el testimoni de l’Associació Moda Barcelona i Flaqué Internacional després de 23 edicions, amb l’objectiu de consolidar el prestigiós saló com a referent d’un sector de gran importància al país i impulsar la seva internacionalització. Barcelona Bridal Week seguirà comptant en aquesta nova etapa amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

A la passada edició, més de 16.000 visitants professionals, amb un percentatge d’estrangers proper al 60%, i 200 marques capdavanteres mundials van participar al Saló Internacional Noviaespaña. Així mateix, 9.300 persones van assistir a les desfilades de la Passarel·la Gaudí Núvies, cita on els grans creadors de la moda nupcial evidencien la seva gran vitalitat, creativitat i qualitat. L’edició de 2014 de Noviaespaña tindrà lloc del 9 a l’11 de maig i les desfilades de la Passarel·la Gaudí Núvies del 6 al 9 de maig.

Fira de Barcelona suma així un nou saló a la seva oferta de productes pel 2014, any en el que està previst que s’organitzin més de 55 salons i esdeveniments de la rellevància d’Alimentària, Mobile World Congress, Smart City Expo, Hostelco o Expoquimia, entre d’altres.

Barcelona, 10 de gener de 2014