Expohogar Tardor revifa l’optimisme del comerç davant la previsible millora del consum

Expohogar Tardor ha esdevingut la millor avantsala per veure, tocar i entendre les novetats en regal, decoració, bijuteria i complements de moda que ompliran els aparadors del petit i mitjà comerç de Catalunya en aquest darrer trimestre de l’any, especialment durant la campanya de Nadal. En l’edició que es va tancar ahir al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona han participat 150 expositors, un 8% més que el 2013, que han presentat més de 30.000 articles innovadors. Uns 9.300 professionals han visitat el saló.

La fira ha reactivat els contactes comercials i la signatura de comandes en un clima de moderat optimisme davant les perspectives de millora del consum. A través de proveïdors nous o habituals, els professionals han trobat productes interessants, orientació sobre tendències i idees per complementar amb diferents articles les vendes habituals dels seus establiments.

En aquesta edició s’ha constatat que l’aposta del sector per oferir qualitat i disseny a preus ajustats ha donat bons resultats i s’ha vist acompanyada d’una millora de les expectatives del petit comerç i de les botigues especialitzades davant la previsible recuperació del consum. En aquest sentit, Expohogar Tardor ha permès als comerciants que l’han visitat aprovisionar-se de productes innovadors per donar resposta a aquest esperat augment de la demanda de cara a la campanya nadalenca, la de més vendes de l’any.

Igualment, a Expohogar Tardor s’han celebrat demostracions d’art floral i tallers d’empaquetat de regal a les quals hi han participat unes 400 persones. Les 12 sessions programades als quatre dies del saló han permès aprendre a crear centres tardorencs i nadalencs a partir de flors, plantes, materials i fruites, així com conèixer tècniques per millorar la imatge comercial mitjançant el packaging i els embolcalls dels productes.

La propera cita del sector del regal, la decoració, la bijuteria i els complements de moda a Fira de Barcelona serà Expohogar Primavera que tindrà lloc del 30 de gener al 3 de febrer de 2015.

Barcelona, 30 de setembre de 2014