Els estudis de tecnologia, comunicació i salut, entre els més sol·licitats del Saló de l’Ensenyament

Avui ha tancat la 30a edició del Saló de l’Ensenyament amb un gran èxit de participació. Aquesta edició, els estudis relacionats amb les ciències de la salut i comunicació han estat els més sol·licitats durant el certamen. A més, els estudis relacionats amb la tecnologia i la possibilitat d’estudiar a l’estranger segueixen augmentant anualment entre els joves que visiten el saló.   
Els graus de medicina, biologia, infermeria, enginyeria, periodisme, relacions públiques, economia, administració i direcció d’empreses, educació i els estudis vinculats amb les noves tecnologies (videojocs, ciberseguretat …) han estat alguns dels que més interès han despertat entre els estudiants que s’han acostat a la 30a edició del Saló de l’Ensenyament, que ha tancat portes aquest diumenge al migdia. De la mateixa manera, els graus impartits íntegrament en anglès i els estudis a l’estranger han demostrat que segueixen augmentat l’interès respecte a l’edició anterior.
Pel que fa a la Formació Professional i la formació complementària, els cicles formatius relacionats amb el màrqueting, la comunicació, la robòtica i les activitats físiques s’han centrat en aquesta 30a edició una part important de les consultes de les persones que han assistit al Saló de l’ Ensenyament.
Durant els cinc dies que ha durat el certamen, els serveis d’orientació habilitats pel Departament d’Educació, departament d’Empresa i Coneixement i el mateix Saló de l’Ensenyament, de la mà d’Educaweb, han atès més de 14.000 persones.
Pel que fa a Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus, que va tancar portes ahir dissabte 23, la internacionalització dels estudis, així com els programes relacionats amb les ciències de la salut, la tecnologia i l’anàlisi de dades han centrat la major part de les consultes realitzades pels assistents.
La segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil, organitzat per Fira de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i el Departament de Joventut del consistori, s’ha celebrat el dijous 21 i el divendres 22 de març, i ha demostrat el creixent interès dels joves d’entre 16 i 35 anys per incorporar-se al mercat, així com de conèixer els drets laborals i com preparar-se per un procés de selecció.
La Setmana de la Formació i el Treball, formada pel Saló de l’Ensenyament, Futura, el saló de màsters i postgraus i al Saló de l’Ocupació Juvenil, ha reunit més de 105.000 visitants al recinte de Montjuïc des del dimecres 20 de març, fins avui diumenge 24 al migdia.
Barcelona, 24 de març de 2019