El Sónar porta a Fira el millor de la música electrònica

Fira de Barcelona torna a ballar a ritme del Sónar, un dels majors festivals de música electrònica i art multimèdia del món. Aquesta edició, que se celebra del 16 al 18 de juny entre els recintes de Montjuïc i Gran Via, reuneix els principals artistes del moment i als professionals de la indústria creativa.
El Sónar concentra la seva programació de dia al recinte de Montjuïc i la de nit a Gran Via. Entre les més de 150 actuacions previstes, algunes de les estrelles del cartell d’enguany són el grup mític New Order, l’artista francès Jean-Michael Jarre i el britànic Fatboy Slim. També destaquen les sessions d’Ángel Molina, Richie Hawtin, Four Tet, Laurent Garnier, Kenny Dope, a més del debut de Anohni i la presentació una obra sobre el canvi climàtic interpretada per l’OBC, entre moltes altres.
En l’àmbit professional, té lloc una nova edició de Sónar+D, el congrés internacional sobre creativitat, tecnologia i la transformació digital de les indústries culturals que reuneix experts de tot el món per presentar nous projectes musicals, de contingut interactiu o d’imatge.
Barcelona, juny de 2016