El Sónar més internacional sona a Fira

Fira de Barcelona és novament l’escenari del Sónar, el festival internacional de música avançada i art multimèdia que fusiona la tecnologia amb les últimes tendències. Artistes de tot el món posen ritme en els 140 concerts d’aquesta edició, que se celebra del 18 al 20 de juliol als recintes de Montjuïc i Gran Via.
El festival potencia en aquesta ocasió la seva vocació de punt de trobada entre les diferents disciplines i comunitats artístiques de tot el món. Com a referent internacional de la música electrònica i la creació digital, el Sónar reunirà artistes d’una trentena de països i, per primera vegada, tots els continents es troben representats en el seu cartell.
Aquest esdeveniment global distribueix les seves activitats lúdiques, musicals i tecnològiques entre els dos recintes de Fira de Barcelona. Així, al recinte de Montjuïc tenen lloc els concerts del Sónar de Dia i el Congrés de Tecnologies Creatives Sónar+D, que ofereix tallers, conferències i presentacions per a abordar l’impacte de la transformació digital en la creació artística.
El recinte de Gran Via acull el Sónar de Nit, on sonen els noms i ritmes més internacionals com Disclosure, Bad Bunny o Underworld, entre altres. Més enllà dels recintes firals, també hi ha previstes activitats en el marc del festival en altres espais destacats de la ciutat, com el pavelló Mies van der Rohe, el MACBA, el Teatre Grec o el Poble Espanyol.