El saló EIBTM reuneix 3.000 expositors de 150 països a Fira de Barcelona

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull, del 18 al 20 de novembre, una nova edició de l’EIBTM, la cita més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. El saló, que aquest any posa especial èmfasi en el mercat d’organització d’esdeveniments a Espanya, reuneix l’oferta de 3.000 expositors de 150 països i espera atreure la visita de 15.000 professionals de tot el món.

Durant tres dies, EIBTM presenta les novetats en destinacions, productes i serveis de la indústria de les trobades professionals amb la presència d’agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos i convencions, cadenes hoteleres, empreses de serveis i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

En aquesta convocatòria, el certamen dóna un fort impuls al sector del turisme de negocis a Espanya. Per primera vegada, obre el seu reconegut programa de Compradors Convidats (Hosted Buyers) a organitzadors espanyols de congressos i esdeveniments que estan interessats no només en reunir-se amb proveïdors internacionals sinó també nacionals. A més, aquest any EIBTM ha organitzat, en col•laboració amb MPI Spain i ICCA Iberia Chapter, un programa formatiu específic en castellà, dirigit a professionals espanyols, per analitzar la situació del sector i les últimes tendències.

Entre altres novetats d’aquesta edició, destaquen la Zona d’Innovació, on es mostren les millors solucions tecnològiques i serveis per a esdeveniments a través d’una exposició multimèdia i 20 presentacions TED Talk, i l’espai dedicat a la Sostenibilitat, amb conferències per analitzar com es pot implantar en el sector.

EIBTM, així mateix, compta amb una extensa agenda de reunions de negocis i un complet programa formatiu amb conferències i seminaris en què participen companyies líders i experts de tot el món.

El saló, organitzat per Reed Travel Exhibitions, se celebra a Fira de Barcelona des del 2004. Des de llavors ha contribuït a promoure la ciutat, Catalunya i Espanya com a destinació turística de negocis. L’organització calcula que l’EIBTM genera un impacte de 40 milions d’euros en l’economia de la ciuta

Barcelona, novembre de 2014