El saló de les comunicacions mòbils més important del món

Tot a punt per la nova edició del Mobile World Congress, el saló més important del món de la indústria de les comunicacions mòbils. Se celebrarà del 22 al 25 de febrer al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, estrenant enguany connexió amb la línia L9 del metro. Novament, espera batre rècords.
Preveu reunir 2.100 expositors, 95.000 visitants professionals, més de 160 delegacions governamentals i 4.000 periodistes i analistes. Sota el lema “Mobile is everything” -el mòbil ho és tot- el congrés presentarà les últimes tendències en tecnologia mòbil, dispositius i serveis.
Destacarà aquest any el programa congressual en què participaran ponents de primer nivell com el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg (qui ja va estar present en 2014 i 2015); el president de Qualcomm, Derek Aberle, que vindrà acompanyat pel pilot de F1 Lewis Hamilton; o el conseller delegat de Ford, Mark Fields, entre d’altres.
El Mobile World Congress, organitzat per GSMA -associació d’empreses que representa prop de 800 operadors de tot el món- preveu tenir un impacte econòmic sobre Barcelona i el seu entorn de més de 460 milions d’euros i crear 13.000 llocs de treball temporals.
Una de les novetats d’enguany és la posada en marxa del nou tram de la línia L9 del metro que connectarà l’aeroport i la ciutat amb el recinte de Gran Via.
Coincidint amb el congrés, se celebrarà al recinte de Montjuïc la tercera edició de 4 Years From Now (4YFN), dedicat a l’emprenedoria en tecnologies mòbils, que organitzen GSMA amb la Mobile World Capital Barcelona.
Barcelona, gener 2016